53e Chirofeesten Heist-Centrum
Evenement | door Redactie
t.e.m.

53e Chirofeesten Heist-Centrum

Aan het begin van de zomer organiseert Chiro Heist-Centrum alweer een nieuwe editie van de Chirofeesten in en rond zaal de Zwaan. Een spetterende driedaagse die sinds de start in Heist-op-den-Berg en omstreken uitgegroeid is tot een feestweekend voor jong en oud.
Het vrijdagavondprogramma start dit jaar met een kinderfuif voor de jongsten en iets later op de avond staat een optreden van Ofkoors geprogrammeerd. Dit zangkoor, dat voornamelijk bestaat uit oudleidsters van Chiro Heist-Centrum, oefent voor deze gelegenheid alweer een nieuw repertoire in. Aansluitend wordt de eettent omgebouwd tot lounge-/cocktailbar voor Fiesta Fantasia.

Zowel zaterdag als zondag kan je deelnemen aan een ontspannende fietszoektocht van ongeveer 25km. De prijzen hiervan worden op zondag uitgereikt.

De Chirofeesten bieden verder een knotsgek en actief bumperballtornooi, een quiz met live muziek en gelijktijdig een akoestische set in de biertent op zaterdag. Op zondag kunnen sportievelingen zich aanmelden voor een recreatief volleybaltornooi. Ook de kleinsten zijn niet vergeten: alle kinderen kunnen zich uitleven op het terrein met aangepaste activiteiten tijdens het speelfestijn.

De feesten worden weer afgesloten met een geweldige tot-slot-show, die wordt verzorgd door de chiroleden en- leiding. Helemaal eindigen doen ze naar goede gewoonte met een knallend optreden. Coverband The Fallen Madonnas gaan de biertent vast en zeker laten ontploffen!

Meer informatie vind je op www.chirofeesten.be, waar je je meteen ook kan inschrijven voor de verschillende activiteiten. Je kan ook altijd een e-mail sturen naar chirofeesten@heist-centrum.be.

Recent nieuws

De kastelen van Heist te boek gesteld
Mensen Van Bij Ons

De kastelen van Heist te boek gesteld

Sommige villa’s die vandaag in Heist gebouwd worden, lijken wel kleine kasteeltjes, maar het is niet daarover dat Ivan Dockx zijn nieuwe boek maakte. ‘Kastelenpracht in de bredere Heistse regio’ beschrijft 36 merkwaardige gebouwen u... Lees Meer

Wat is een dorp zonder bakker of beenhouwer?
Algemeen

Wat is een dorp zonder bakker of beenhouwer?

Bij bakkerij Dageraad in Booischot heeft de provincie Antwerpen haar nieuw ‘dorpenbeleid’ voorgesteld. De Heistse deelgemeente werd uitgekozen omdat het ook enkele uitdagingen vertoont die een dorp stilaan onleefbaar maken. Lees Meer

Nieuwe voorzitter voor N-VA Heist
Politiek

Nieuwe voorzitter voor N-VA Heist

N-VA Heist-op-den-Berg heeft een nieuwe voorzitter, Patrick Cottenie. Zijn benoeming werd door het algemeen bestuur unaniem goedgekeurd. Deze wissel is een antwoord op de recente overstap van ex-voorzitter Jan De Haes als gedeputeerde naar de provinc... Lees Meer

Die van de vakschool, die kunnen werken
Algemeen

Die van de vakschool, die kunnen werken

180 leerlingen van de technische school Sint Lambertus zij één dag niet naar school geweest, maar gaan werken in één of ander Heists bedrijf. De opbrengst van die dag arbeid ging naar projecten voor jongeren in België... Lees Meer