53e Chirofeesten Heist-Centrum
Evenement | door Redactie
t.e.m.

53e Chirofeesten Heist-Centrum

Aan het begin van de zomer organiseert Chiro Heist-Centrum alweer een nieuwe editie van de Chirofeesten in en rond zaal de Zwaan. Een spetterende driedaagse die sinds de start in Heist-op-den-Berg en omstreken uitgegroeid is tot een feestweekend voor jong en oud.
Het vrijdagavondprogramma start dit jaar met een kinderfuif voor de jongsten en iets later op de avond staat een optreden van Ofkoors geprogrammeerd. Dit zangkoor, dat voornamelijk bestaat uit oudleidsters van Chiro Heist-Centrum, oefent voor deze gelegenheid alweer een nieuw repertoire in. Aansluitend wordt de eettent omgebouwd tot lounge-/cocktailbar voor Fiesta Fantasia.

Zowel zaterdag als zondag kan je deelnemen aan een ontspannende fietszoektocht van ongeveer 25km. De prijzen hiervan worden op zondag uitgereikt.

De Chirofeesten bieden verder een knotsgek en actief bumperballtornooi, een quiz met live muziek en gelijktijdig een akoestische set in de biertent op zaterdag. Op zondag kunnen sportievelingen zich aanmelden voor een recreatief volleybaltornooi. Ook de kleinsten zijn niet vergeten: alle kinderen kunnen zich uitleven op het terrein met aangepaste activiteiten tijdens het speelfestijn.

De feesten worden weer afgesloten met een geweldige tot-slot-show, die wordt verzorgd door de chiroleden en- leiding. Helemaal eindigen doen ze naar goede gewoonte met een knallend optreden. Coverband The Fallen Madonnas gaan de biertent vast en zeker laten ontploffen!

Meer informatie vind je op www.chirofeesten.be, waar je je meteen ook kan inschrijven voor de verschillende activiteiten. Je kan ook altijd een e-mail sturen naar chirofeesten@heist-centrum.be.

Recent nieuws

E.T.A. lanceert 'STUPIDO-award'
Politiek

E.T.A. lanceert 'STUPIDO-award'

Oppositiepartij E.T.A. hekelt het beleid van de CD&V, Open VLD  en SP.A-coalitie en lanceert daarom een nieuwe award. Via een poll zal ook het publiek betrokken worden.  Lees Meer

Place 2B opnieuw failliet
Ondernemingen

Place 2B opnieuw failliet

De poging om horecazaak Place 2B nieuw leven in te blazen is mislukt. De zaak ging al eens overkop in april 2015 om enkele maanden later opnieuw te openen met nieuwe uitbaters. De rechtbank van koophandel heeft Place 2B nu opnieuw failliet verklaard.... Lees Meer

Nog een beetje langer in containers
Algemeen

Nog een beetje langer in containers

Op de Pijpelheide is de kogel door de kerk, of beter door de school. Na de problemen met de waterschade en de stabilteit, wordt het geheel afgebroken om plaats te maken voor een nieuwbouw. Lees Meer

Toch fitness in Het Zwembad
Algemeen

Toch fitness in Het Zwembad

Sportoase heeft als ‘voorkeursbieder’ haar definitieve plannen voorgesteld voor Het Zwembad. Deze week wordt waarschijnlijk het contract voor de nieuwbouw in de Lostraat ondertekend. Lees Meer