'De Ronde van Vlaanderen' in Heist
Politiek | door Wouters Maurits

'De Ronde van Vlaanderen' in Heist

Open VLD-voorzitster Gwendolyn Rutten passeerde op haar Ronde van Vlaanderen in Heist waarbij ze langs ging bij Loma Air in het industriepark en bij het dagverblijf Nethedal in Booischot.
Tegen de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar wil Rutten in alle 308 gemeenten langs geweest zijn om de pols van de plaatselijke gemeenschap te voelen.  Bij Loma Air, een Europees topbedrijf in het reviseren van vliegtuigmotoren kon ze onder meer vast stellen dat het moeilijk is om geschikt personeel te vinden met een technische achtergrond. In het dagverblijf Nethedal werd een zeer actueel punt besproken: het persoonsgebonden budget voor mensen met een beperking.  Dat zorgt voor veel ongerustheid in de sector, maar de Open VLD-voorzitster meent dat de soep niet zo heet gegeten wordt, als ze wordt opgediend.  Tenslotte werd met het plaatselijk bestuur ook al een eerste aanzet gegeven voor de verkiezingen in 2018.

(mawo)
 

Recent nieuws

Rij met de auto van een ander
Algemeen

Rij met de auto van een ander

Vanaf nu is het Cambio-autodelen ook mogelijk in Heist, het ideale systeem voor mensen die niet zo vaak een wagen nodig hebben. Op de parking aan de Leopoldlei staan 2 Citroëns C3 klaar om in te stappen, weliswaar na reservatie. Lees Meer