Adverteren


Heistleeft.be is een 100% privé initiatief en het project is dus alleen mogelijk dankzij de steun van onze adverteerders.


Waarom adverteren op Heistleeft.be?

‚ÄčMensen lezen nog steeds regionaal nieuws. Minder in de regionale kranten en blaadjes, zoals vroeger. Wel meer en meer op het internet. Heistleeft.be komt tegemoet aan deze nieuwe behoefte.

Op onze website vindt u regionaal nieuws en een evenementenagenda. Dit groot aanbod aan informatie zorgt ervoor dat dagelijks zo'n 500 Heistenaren onze website bezoeken. Op maandbasis bereiken we gemiddeld meer dan 10 000 unieke bezoekers. Onze Facebookpagina telt meer dan 6 000 fans die heel vaak doorklikken naar onze website.

Op Heistleeft.be kunt u dus op een zeer goedkope manier een interessant regionaal doelpubliek bereiken.
 

Wie bezoekt Heistleeft.be?


De bovenstaande statistieken zijn afkomstig van Google Analytics. Méér dan 20 000 bezoekers in mei 2016, die meer dan 40 000 pagina's raadpleegden.

Onze Facebookpagina telt meer dan 6 000 likes en geeft ons uitgebreide informatie over het profiel van deze mensen.


 

70% zit in de doelgroep 18 - 54 jaar

Google Analytics, waarmee we het bezoek op onze website meten, bevestigt de cijfers van Facebook. Zo'n 70% van onze bezoekers bevindt zich in de leeftijdscategorie 18 tot 44 jaar.


 

Iets meer vrouwen dan mannen

Net als de Facebook statistieken vertelt Google Analytics ons dat er iets meer vrouwen dan mannen naar Heistleeft.be surfen.


 

Meer informatie?

Interesse om goedkoop te adverteren op Heistleeft.be? Mail naar adverteren@heistleeft.be voor meer informatie.